Dag 3 - Glam Day !!

Dag 3 i Peak week - håper du har en flott onsdag ?!

I dag er det en pitteliten overkroppsøkt og posering som står på planen, handling av mer mat og hvile som står først på planen, deretter skal jeg endelig ned på Klinikken for Han og Henne her i Moss å få show-vipper og negler <3 Jeanette som eier klinikken har gjort negler og vipper for meg før alle konkurranser, og hun vet nøyaktig hva som skal til for å få det lille ekstra :) Vi er nå på vår 4 sesong, og jeg ville aldri valgt noen andre. Detter er en sponset behandling, men jeg vil uansett anbefale henne på det varmeste!!!

Det er først i dag det gikk opp for meg at det søren meg snart er showtime! Alt blir så mye mer reelt når glammen kommer på. heheh. Jeg har også fått litt mer karb i dag, så det blir spennende å se formen de neste dagne.

Link til klinikken hvis du er nysgjerrig: http://klinikkenforhanoghenne.no/

De tilbyr det meste inne skjønnhet og velvære til gode priser - og resultatene er upåklagelige!!!

Over ser dere vipper som var til fitnesscruiset og neglene til Nordisk <3

Og her ser dere fjordårets negler til NM, Nordisk, cruiset og vipper til Nordisk.

Følg meg gjerne på snapchat for oppdateringer denne uken; greteab90

Nå begynner jeg å kjenne at det kribler i magen, jeg er KLAR! 

Resultatet kommer i morgen :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

27, Moss

Utdannet Personlig Trener ved NIH, jobber i dag som PT og instruktør samt online coach i gympartner.no Jeg debuterte i Bodyfitness i 2012. Høsten 2015 konkurrerte jeg i bikini fitness og endte på en 12 plass under Norway Open og 8 plass under NM. I år 2016 klarte jeg å dra meg inn på: - 3 plass i NM. - 6 plass i Nordisk - 1 plass på fitnesscruiset. Har du spm. om trening/kosthold kan du sende meg en mail på grete@gympartner.no

Kategorier

Arkiv

hits