2 mnd senere..

Vel, det er nesten 2 mnd siden jeg oppdaterte her ser jeg. Bloggingen har virklig ikke hatt prioritet den siste tiden, og jeg hadde i utgangspunktet tenkt å bruke dette som en form for "dagbok" som kunne vært gøy å se tilbake på i ettertid, men men.. 

Så hvordan går det egentlig ?? Joda, det går fint - formen kommer seg gradvis og jeg føler jeg leverer en bedre total pakke enn i fjor. Kroppen har ikke samarbeidet like lett som ifjor, men i formen ser ut til å bli bra til NM :D Kjenner selfølgelig at kroppen begynner å bli sliten nå, det nærmer seg innspurten og det er akkurat slik det skal være. Jeg har gjort meg opp endel tanker underveis i denne sesongen som jeg tenker å lufte med dere etterhvert.

I helgen er det tid for sesongens første konkurranse, og det er noen jenter fra teamet som debuterer der denne helgen. Jeg for min del har NM som første konkurranse i år, også er det Arnold Classic i Barcelona helgen etter. Det er iallfall det som er planlagt nå - så får vi se om kroppen og hodet er med på noe mer videre ;) 

Egentlig har jeg endel jeg tenker å skrive om den neste tiden, så det er et lite mål om å få til i ukene som kommer ;)

Ønsker alle som stiller i Sandefjord masse lykke til!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

27, Moss

Utdannet Personlig Trener ved NIH, jobber i dag som PT og instruktør samt online coach i gympartner.no Jeg debuterte i Bodyfitness i 2012. Høsten 2015 konkurrerte jeg i bikini fitness og endte på en 12 plass under Norway Open og 8 plass under NM. I år 2016 klarte jeg å dra meg inn på: - 3 plass i NM. - 6 plass i Nordisk - 1 plass på fitnesscruiset. Har du spm. om trening/kosthold kan du sende meg en mail på grete@gympartner.no

Kategorier

Arkiv

hits