Da er sirkuset i gang :D

Riktig god Mandag til deg :D

Nå er det en stund siden jeg har vært her inne - igjen... Men jeg gjør et nytt forsøk ;) 

Som overskriften sier så er fitness-sirkuset i gang igjen for min del. Oppkjøringen starter i dag, og motivasjonen er på topp !

Den siste tiden har jeg vært veldig i tvil om jeg har vært klar for en ny runde, dette blir 3 året på rad jeg kjører konkurranse prep på høsten. Så plutselig i går kom motivasjonen som lyn fra klar himmel, NÅ var jeg klar, NÅ gledet jeg meg! Den følelsen var så god å kjenne på, og i dag er jeg ikke tvil om det er rett å kjøre ny prep!

Jeg kommer til å konkurrere for samme team som i fjor - Team Fit2gether <3 jeg så glad for at jeg får lov til å gjøre i år også :D

Trenings-plan og periodeplan for de neste 6 ukene har jeg kokkelert sammen den siste tiden, og nå er den klar til å kjøres i gang. 

Jeg har tenkt til å dokumentere denne prosessen mot NM her på bloggen, mest for min egen del, da det kan være gøy å se tilbake på i ettertid. 

Jeg håper du stikker innom innimellom å følger meg mot NM 2017 :D 

Dette er formen som skal slås i år ;) (ps! bikinien er til salgs)  

2 kommentarer

lisarorvik

22.05.2017 kl.14:33

Så utrolig spennende :)
lisarorvik: Tusen takk, så hyggelig :D

Skriv en ny kommentar

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

27, Moss

Utdannet Personlig Trener ved NIH, jobber i dag som PT og instruktør samt online coach i gympartner.no Jeg debuterte i Bodyfitness i 2012. Høsten 2015 konkurrerte jeg i bikini fitness og endte på en 12 plass under Norway Open og 8 plass under NM. I år 2016 klarte jeg å dra meg inn på: - 3 plass i NM. - 6 plass i Nordisk - 1 plass på fitnesscruiset. Har du spm. om trening/kosthold kan du sende meg en mail på grete@gympartner.no

Kategorier

Arkiv

hits