5 mnd. senere

5 mnd. ja :P heheh, vi er vel godt forbi både "god jul og godt nytt år", så da sier jeg heller "HEI VÅR"!

Det siste innlegget mitt var om fitnesscruiset i november som var høstens siste konkurranse, det er altså 5 mnd. siden! Wow, tiden flyr.. På disse 5 mnd. har det ikke skjedd så alt for mye, men litt har nå skjedd.

Kosthold: Jeg startet en revers-diet etter konkurransen som gikk veldig fint. Det handler om å spise seg gradvis opp i kcal. For min del så trives jeg ca 10 kg. over scenevekt, og på disse 5 mnd har jeg gått opp 11 kg, så jeg er forsåvidt fornøyd med det, men det hender et savn etter mageruter og god form melder seg, men den tiden kommer igjen;) Jeg vet at mange sliter med å finne balansen etter en diett, og jeg slet selv med det i 2012. Både i 2015 og 2016 hadde jeg forberedt meg bedre på "tiden etter", jeg hadde laget en plan som jeg bestemte meg for å følge. Det er en psykisk påkjennelse å se at kroppen endrer seg så raskt, og det å ha en god støtte rundt seg er faktisk veldig viktig! Samt det å forstå at den formen ved konkurranse ikke er noe man skal jakte på året rundt. Min strategi denne gangen var å følge kostholdsplanen til Jesper, bare motsatt vei. Jeg økte kcal litt hver uke til jeg var oppe på det nivået jeg følte passet meg. 
 

November - Desember: var en roligere periode for meg, da jeg fokuserte på å gi kroppen litt hvile etter en lang konkurransesesong. Det var godt for både kropp og hode og lande litt. Julen kom og alt som hører med. Treningen var litt redusert og fokus på å restituere. 

Januar, februar, Mars: Jeg startet opp med et treningsopplegg fra Espen Arntzen fra AFPT som skulle ha til hensikt å bygge opp mine svakheter med tanke på fysikken min. Jeg gikk all inn, og hadde en kjempe god progresjon på dette opplegget! Veldig gøy å gjøre noe på en annen måte og ikke styre noe selv! Jeg måtte dessverre ta en pause i slutten av februar, da ryggen begynte å krangle med meg igjen (fikk en skade i mai 2016, som plager meg til tider). Så nå venter jeg på MR. Enn  så lenge trener jeg bra ut i fra omstendighetene ;) 

Videre: Planen nå er å holde ryggen i sjakk å trene så godt jeg kan. Jeg har planer om å konkurrere til høsten igjen, så ny oppkjøring begynner vel i slutten av mai. Jeg gleder meg til å se om jeg har klart å gjøre noen forbedringer siden sist :D Hvilket konkurranser det blir er ikke helt bestemt enda. Det som er helt sikkert er at jeg skal konkurrere for samme team: Fit2gether! Jeg er så fornøyd med opplegget og profesjonaliteten til Jesper og Nina at jeg ikke kunne tenke meg å prøve noen andre engang! Dersom du er interessert i å konkurrere ville jeg absolutt tatt kontakt med Fit2gether. https://www.facebook.com/pg/fit2gether.no/about/?ref=page_internal

Ellers ønsker jeg dere en strålende vårdag! Så skal jeg prøve å komme med noe fornuftig fremover her ;) Jeg skal iallfall dokumentere hele oppkjøringen denne gangen, og jeg håper du vil følge meg på veien til scena 2017.  

2 kommentarer

Kaja

10.03.2017 kl.20:29

Gøy at du blogger igjen! Kan du fortelle om opplegget med Espen??:) hvordan trente og spiste du da?:) hva er de største forskjellene mellom konkurranse treningen og Espen sin??:)
Kaja: Så hyggelig å høre :) Jeg tenkte å skrive et innlegg rundt treningen neste uke, så det kommer :D

Skriv en ny kommentar

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

PT Grete A. Bakken Optimal livsstil og helse

27, Moss

Utdannet Personlig Trener ved NIH, jobber i dag som PT og instruktør samt online coach i gympartner.no Jeg debuterte i Bodyfitness i 2012. Høsten 2015 konkurrerte jeg i bikini fitness og endte på en 12 plass under Norway Open og 8 plass under NM. I år 2016 klarte jeg å dra meg inn på: - 3 plass i NM. - 6 plass i Nordisk - 1 plass på fitnesscruiset. Har du spm. om trening/kosthold kan du sende meg en mail på grete@gympartner.no

Kategorier

Arkiv

hits